23.5.07

RICOH MANRESA A L'ACB!!!!!




Ja hi tornem a ser! El Ricoh Manresa aquesta nit ha entrat una altra vegada a l'ACB! Un moment esperat per un equip que ha patit molt! Uns quants aficionats ja s'han reunit, tal com toca, a la plaça de Crist Rei per celebrar-ho amb crits, cants i molta pirotècnia


Aquest dijous es faràn les celebracions corresponent a la pujada a l'equip de l'ACB. Unes celebracions controvertides pel moment excepcional que es viu, la campanya electoral. Això permetra a l'alcalde però sobretot al cap de l'oposició i president del Ricoh Manresa lluir-se davant de la ciutat. Una peculiar acumulació de càrrecs la de Josep Vives que ja ha estat dutxat pels jugadors tal com mana la tradició. Segons ha dit aquesta nit mateix Josep Vives el Ricoh és un equip modest i de ciutat petita i caldrà lluitar molt per mantenir-se. Esperem que aquestes "característiques" no condicionin a l'equip i l'ambició màxima faci que el Ricoh deixi de ser un equip modest malgrat tenir la "mala sort" de ser de ciutat petita. Un bon finançament i mentalitat d'equip de ben segur que hi ajudaràn.


Un Ricoh a l'ACB que sigui un motor d'ambició que vagi més enllà de la ciutat permetrà de ben segur una Manresa més ambiciosa. Manresa necessita un Ricoh Manresa fort. De moment però cal celebrar l'arribada de l'equi allà on li pertoca: la lliga ACB.
.
ENDAVANT! SOM-HI MANRESA!!!!!!!!!!