19.3.07

LA POLÍTICA MANRESA A INTERNET: ARA, JOSEP VIVES


Sembla que el fet que s'acosti la campanya electoral per les municipals està produïnt moviments en el fet que alguns polítics locals s'aboquin a Internet. Manresa Calidoscopi es queixava de que els polítics manresans tenien poca presència a Internet. I sembla que les novetats volen trencar aquesta situació.

La setmana passada Ignasi Perramon presentava el seu bloc personal. Ara, és Josep Vives qui ha presentat la seva pròpia web. La seva plana web no és un bloc. És més aviat un espai on es recullen les notícies que genera Vives i CiU Manresa. També hi té presència l'agenda del polític i un espai on s'ofereix un qüestionari per opinar d'allò més urgent per millorar la ciutat. Finalment hi trobem una galeria d'imatges i una adreça a on contactar amb el polític.



Tot i així la forma d'aquest espai és un pel freda ja que no permet una interacció estreta com la que es podria fer amb un bloc. Les notícies no es poden comentar i l'espai d'opinió del ciutadà és redueix a omplir una enquesta on, al final, s'hi pot afegir algún comentari que no podrà ser vist per altres internautes, creant així, diferents debats a la web.
L'adreça és: www.vivesmanresa.cat