19.4.07

NOVETATS EN ELS BLOCS POLÍTICS DE MANRESA


Una vegada més a Manresa Calidoscopi es parla dels blocs polítics manresans. El fet que s'acosti la campanya electoral està provocant algúns canvis que dinamitzen una mica més el trist panorama a internet de la política local.

Una de les novetats es que dos nous caps de llista a l'Ajuntament han obert els seus blocs: Núria Sensat i
Josep Campubí.

Núria Sensat té bloc desde finals de març i, en ell, s'hi recullen les notícies relatives a activitats d'Iniciativa a la ciutat. Un bloc personal no gaire personal per ara. I més quan les notícies recollides són exactament les mateixes que les que es publiquen a la web d'Iniciativa del Bages-Berguedà-Solsonés (
http://www.iniciativa.cat/bages/ ). L'adreça del bloc de Núria Sensat és: http://www.nuriasensat.blogspot.com/

Josep Camprubí també ha obert bloc recentment. El seu lloc web és vinculat a la xarxa de blocs que ha creat el PSC en motiu de les eleccions municipals del 27 de maig. El bloc compta amb una presentació personal on explica punts importants de la seva biografia. Això es completa amb una galeria d'imatges de diferents moments de la vida més íntima i personal com també de la seva imatge pública com a alcalde.
El bloc recull els seus discursos com a alcalde, el seu programa electoral i també altres articles sobre com veu Josep Camprubí algunes de les coses que passen a Manresa. També inclou un espai de participació on contesta públicament els dubtes o demandes que li han plantejat a través de correu privat. El web de Josep Camprubí és, entre els dels caps de llista manresans, un dels que segueix més l'estrategia de mostrar la part personal del candidat. Tot i així el bloc de Josep Camprubí té més un format de web que no pas de bloc, seguint un model de web que s'aasembla al de Josep Vives. L'adreça és: http://josepcamprubi.municipals2007.cat/

I parlant de Josep Vives també hi han novetats a la seva web. La web de Josep Vives permet cada dimarts de 20:30 a 21:30 la possibilitat de xatejar amb el cap de llista municipal. A més a més la candidatura ha elaborat sis videos electorals que ja es poden consultar al YouTube o desde la mateixa web. En aquests videos s'hi mostren ciutadans expressant les seves queixes i, finalment, un Josep Vives que pren nota d'aquestes. L'adreça web és:
http://www.vivesmanresa.cat/

També cal destacar que Ignasi Perramon ha actualitzat el seu bloc després de gairebé un mes de deixar-lo totalment abandonat (
http://blocs.esquerra.cat/ignasiperramon ).


La resta de candidats, per ara, no tenen web personal tot i que com ja s'ha dit desde Manresa Calidoscopi, seria molt positiu. El Partit Popular no té web de partit dedicada a Manresa, el mateix que Plataforma per Catalunya. En canvi Ciutadans-Partit de la Ciutadania tenen un petit espai poc desenvolupat a la secció bagenca d'agrupacions locals dins la web principal de Ciutadans ( http://www.ciutadans-ciudadanos.net/blogs.php?id_pagina=48&id_blog=68 ).

Qui si té web pròpia és la CUP. Ara que hi han tret la pols, en la seva plana web s'ofereixen articles dels capdavanters de la llista municipal i altres notícies del partit a Manresa i comarca. La web, entre d'latres coses, també té un apartat de Foto-denúncia i un altre de persones que donen suport a la llista. L'adreça és: http://manresa.cup.cat/portal/

Es d'esperar que a mesura que s'acosti la campanya electoral les novetats i acitivitats de les webs polítiques locals aniràn en augment. Com també és d'esperar que després d'aquesta data tots aquests llocs webs quedin abandonats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Només volia escriure unes línies per dir-li al seu lloc realment genial! He estat buscant aquest tipus d'informació per un llarg temps .. No sòl contestar als missatges, però jo en aquest cas. WoW gran fabulós.