23.7.07

GRAFITTIS EN ACCIÓ!

Interessant espectacle el que es podia veure dissabte al matí al patí de l'institut Lluís de Peguera. El col·lectiu "grafitero" va prendre possessió la llarga paret de ciment que hi ha al costat de la pista poliesportiva per deixar-hi constància del l'art de pintar amb grafitti. Dins dels actes de "Hip-hop per la causa" els artistes van anar omplint tota la llarga paret amb creacions grafíttiques de diversos estils.

Entre tants murals i grafitters amb acció s'hi podien veure les característiques tipografies de grafitti, dibuixos figuratius que anaven del realisme a la imaginació o també un artista que plasmava a la paret l'imaginari de la guerra de les galaxies.

D'altra banda també hi havien els que conbinaven la tècnica del grafitti amb altres técniques de representació. En són exemple el mural de grafitti ( a una de les fotos de sota) on s'hi enganxaven objectes aliens que s'integraven com un part més del mural, completant-ho amb uns tocs de pintura. Un interessant barreja de la tècnica "assemblage" amb el grafitti. L'artista Txema Rico també va explorar el grafitti tot combinant-lo amb el seu territori més natural, la pintura

Tots treballaven amb un nombrós i complet material ficat en maletes a rebentar de tubs de pintura. Una marató de grafittis amanida per un dj amb sons hip-hop i exhibicions de break-dance que creaven un ambient diferent i especial al pati de l'institut Lluís de Peguera.

Un cop acabada aquesta trobada grafittera el pati de l'institut és ara una interessant sala d'exposicions de grafittis a l'aire lliure que dona nous colors i vida a aquest espai.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bon post! Bones fotos!

Sóc un e tusiasta del món grafitter, i ha estat agradable llegir-te!