24.9.07

100 ARTICLES DE MANRESA CALIDOSCOPI

______________ Manresa desde el pla de la torre de Santa Caterina

Aquest article que publica avui dilluns 24 de setembre Manresa Calidoscopi té una xifra rodona al seu darrere: és l'article número 100 d'aquest bloc.

Manresa Calidoscopi va néixer el desembre de 2006 per parlar de Manresa. Per oferir una visió de temes, ambits o aspectes manresans que l'autor d'aquest bloc considera importants. Per construïr un lloc dins del dispers i infinit univers d'internet que parli també d'allò més proper que tenim els internautes manresans o els foranis interessants per la nostra ciutat. Per intentar crear una blocesfera manresana més sòlida.

Moments més alts i més baixos de l'autor han caracteritzat aquest bloc de manera que potser els objectius inicials del bloc han variat en alguns aspectes. Si primer es pretenia parlar de Manresa tant en termes d'actualitat com d'anàlisisi, més tard s'ha canviat de plantejament i s'ha passat a fer una descripció de la ciutat desde diferents punts de vista. Tant d'àmbits amplis com de més concrets i plens de detalls. Punts de vista sobretot fets amb instàncies fotogràfiques que busquen descriure allò més especial de la nostra ciutat, la Manresa més històrica, la Manresa més amagada, la Manresa que ja només és un record... També treient a la llum detalls que potser passen desapercebuts però que també formen part de la personalitat. Una personalitat que uns trobaràn meravellosa, altres la trobaràn grisa, altres no n'hi trobaràn però que en és la personalitat de la nostra ciutat: Manresa.

Manresa Calidoscopi, en resum, només vol dedicar aquest bloc a la ciutat de Manresa. 100 articles. Es podria dir que sembla impossible dedicar aquesta quantitat d'articles a la nostra ciutat, però es possible perquè Manresa dóna per això i molt més.

Però apart d'això l'autor també creu que aquesta ciutat es mereix una atenció que moltes vegades no li donen ni els mateixos manresans. I també, l'autor, confessa que Manresa Calidoscopi és una idea per donar sortida pública a una obsessió per Manresa que sempre ha portat secretament al cor.

A tots els que visiteu Manresa Calidoscopi, moltes gràcies!

2 comentaris:

Jonatan Triviño ha dit...

Felicitats pels teus 100 articles, Manresa Calidoscopi !!! Com a manresà t´agraeixo que parlis de la nostra ciutat com ho fas, amb respecte i estimació, i que a través del teu bloc puguem descobrir indrets, aspectes, imatges i detalls que fins ara passaven inadvertits per a molts i moltes de nosaltres. Tot esperant, com a mínim, 100 articles més, rep una salutació ben cordial.

Calidoscopi ha dit...

Gràcies Jonatan!