10.9.07

CARRER DE LA PREVISIÓ


Vet aquí que a Manresa hi ha un carrer dedicat a la previsió! és un carrer del petit barri de les cases de l'Avecrem (algú sap perquè tenen aquest nom popular de marca de pastilla per donar gust al menjar?), prop el cuartel del la Guardia Civil. Ara buscare pel nomenclàtor de carrers manresà si existeix el carrer de la imprevisió, de la prudència, la planificació, o del seny i la rauxa.

5 comentaris:

ferran ha dit...

molt bó!
Cal treballar sobre lo del Avecrem. Jo de vegades mi perdo pensant que sóc en un petit barri de l'extraradi pel qual no passa el temps...

Unknown ha dit...

Això de l'Avecrem és curiós...

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o CresceNet(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

ignorant reflexiu ha dit...

Molt bones, el nom d'Avecrem d'aquesta barriada es deia quan es va construir perque el pisos eren molt cars en aquella època (Ara seria un xollo jeje) i la gent que els comprava no tenia prou diners per poder comprar menjar i s'havien d'alimentar del popular Avecrem.
Si mes no això és el que sempre he sentit a dir sobre aquesta barriada.
Apa dons fins aviat, siau!

Calidoscopi ha dit...

Gràcies per la informació Ignorant reflexiu! Molt curiós! També li vaig dir al meu avi i em va dir el mateix.

Manresa Calidoscopi