16.5.07

IMPRESIONS DE CAMPANYA A MANRESA

Manresa Calidoscopi segueix amb baix interés la campanya electoral. Malgrat això també té petits apunts i opinions sobre la campanya que es recullen a "impresions de campanya".
La campanya manresana pel 27 de maig no ofereix gaire emoció i el seu desenvolupament es pot dir que és de baixa volada. La consolidada història d'amor entre els membres de l'actual tripartit sembla no tenir fi per ara. Les relacions són bones i si l'aritmètica ho permet, com així sembla que passarà, els membres del tripartit manresà continuaràn prometen-se fidelitat. O almenys això han declarat força obertament.
Mentrestant, i davant d'això, CiU i PP s'estiren del cabells veient que no sel's preveu un futur gaire afalagador davant del llarg regnat del tripartit.
No s'esperen sorpreses si no es que els ciutadans decideixen castigar el govern per l'allau d'obres que ha patit la ciutat. De moment diuen, Manresa Calidoscopi us ho ven al mateix preu, que l'Ajuntament ha paralitzat la concessió de noves llicencies d'obres fins després de les eleccions. Per si de cas els ciutadans s'emprenyen al trobar encara més tanques i forats pels carrers de la ciutat.
L'única incògnita és si entraràn l'allau de nous partits que s'han presentat i que han sortit com bolets. Però dins els partits que són fora del saló de plens hi ha un clàssic, la CUP. La incògnita de saber si entrarà d'una vegada o no ofereix un altre petit punt d'emoció.