17.11.07

LLIBRE: MANRESA, LA TRANSFORMACIÓ DE LA CIUTAT

L'abril de 2007 , l'ajuntament de Manresa, conjuntament amb la delegació Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya van editar el llibre Manresa, la transformació de la ciutat. Un llibre editat oportunament el març de 2007 durant la precampanya electoral de les eleccions municipals.

El llibre explica i il·lustra amb dibuixos i plànols els principals projectes arquitectònics i urbanístics que s'estàn desenvolupant o s'han desenvolupat en aquesta onada d'obres mai vista que està patint la ciutat. Projectes, entre d'altres, com la transformació de les Escodines, la plaça de la Reforma, la Fabrica Nova, els nous accessos a l'Ajuntament, la biblioteca universitària, i els habitatges de protecció oficial de la Parada. Igualment també s'especifiquen temes com l'ampliació del catàleg de patrimoni i la planificació de diverses zones de la ciutat.

Gran part d'aquests projectes exposats estàn en construcció, parats o encara són només un projecte. Per això aquest llibre és una bona guia per conèixer amb més detall els grans projectes arquitectònics i urbanístics que actualment s'estàn duent a terme a la ciutat.
El podreu trobar a la llibreria Parcir o la biblioteca del Casino.