15.5.08

PAISATGES DE LA SÈQUIA


La Séquia, un cop arriba al Parc de l'Agulla, es divideix en dos trams. Un va cap a llac de l'Agulla, el Poal i els diposits d'aigua per abastir la ciutat de Manresa i l'altre, que podem veure a les imatges, va cap a les amplies zones de regadiu del Guix i Viladordis. Tot just arribar al Parc de l'Agulla comença aquest tram que voreja el parc i tot fent ziga-zagues es dirigeix cap a la fàbrica del Guix. El canal passa envoltat per camps de conreu, la imatge de Montserrat de fons , i és travessat per alguns dels típics ponts petits o pontarrons de la Séquia. Un de tants i tants paisatges per on passa la Séquia.

2 comentaris:

Xavier ha dit...

Malauradament els camps a l'entorn del ramal de Viladordis entre l'Agulla i el Guix aviat (un any o dos) deixaran d'existir en part. Entre el ramal i la Ronda Nord de Manresa hi ha projectat (i aprovat) la construcció del Parc Tecnològic de la Catalunya Central (Parc Central). L'altre cantó en principi es destinarà a ampliar el parc de l'Agulla.

Calidoscopi ha dit...

Si, si justament quan jo era allà fent les fotos hi havia un home que estava posant unes tanques camí endins per un tema del parc segurmanet.